Heeft u een opmerking, klacht of compliment? Vertel het ons!

Mitralis Diagnostisch Centrum werkt continue aan de beste patiënt ervaring. Help ons en deel u opmerking, klacht of compliment zodat wij ons in de toekomst verder kunnen verbeteren. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees hier het volledige klachtenreglement.

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy reglement.

Wij doen er alles aan om uw bezoek aan ons zo goed mogelijk te laten verlopen.Toch kan het voorkomen dat u niet of niet helemaal tevreden bent. Dit horen wij graag van u.

We gaan zo zorgvuldig mogelijk om met uw klacht en doen er alles aan deze zo goed mogelijk af te handelen. Na het ontvangen van uw bericht nemen we in eerste instantie contact met u op om uw klacht te bespreken. Vervolgens gaan we samen met u op zoek naar een passende oplossing.

Indien u niet tevreden bent over de afhandeling zal de klacht worden voorgelegd bij de externe klachtencommissie via Stichting ZBC Zuyderland en zullen zij de afhandeling van de klachten verder op zich nemen.
Maak u klacht tijdig kenbaar bij Mitralis DC of bij de externe klachtencommissie. Hoe sneller u uw klacht kenbaar maakt hoe sneller wij kunnen handelen. De maximale termijn waarbinnen u u klacht kenbaar dient te maken betreft een jaar na datum waarop de gebeurtenis betrekking heeft. Uitzonderingen op deze termijn zijn afwijkende omstandigheden of wanneer er nadere wettelijke regels van kracht zijn.
Mocht er een onvolledige klachtbrief opstuurt worden dan kan er verzocht worden deze klachtbrief opnieuw en gewijzigd op te sturen alvorens de klacht zal worden beoordeeld door de klachtenfunctionaris.

Afspraak maken?

Voor afspraken kunt u telefonisch bij ons terecht op tel: 045 – 8 200 100 (Op werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur)

Vragen?

neem eens een kijkje
bij onze FAQ’s
a