Wij zijn Mitralis DC.

Mitralis Diagnostisch Centrum is een initiatief van de maatschap Radiologie van het vroegere Atrium MC ziekenhuis, nu Zuyderland Medisch Centrum, in Heerlen en valt onder de paraplu van Mitralis Zuyderland Klinieken.

Wij willen graag van u weten hoe u de kwaliteit en veiligheid van onze organisatie ervaart. Dit kunt u met ons delen in het Patiënten Tevredenheids Onderzoek  dat aan u uitgereikt wordt als u voor een onderzoek bij ons geweest bent. Deze enquête kunt u schriftelijk of digitaal invullen.

 Natuurlijk kunt u bij vragen, opmerkingen of klachten ook direct met ons contact opnemen.

Onze radiologen, laboranten en administratief medewerkers willen goede diagnostiek bieden die snel en gemakkelijk toegankelijk is.

Door deze onderzoeken bij Mitralis te plannen wordt het ziekenhuis voor een belangrijk deel ontlast. Hierdoor kunnen de radiologische onderzoeken van de poli-klinieken een kortere wachttijd krijgen.

Mocht er een vervolgbehandeling noodzakelijk zijn dan kan Mitralis Diagnostisch Centrum deze snel in gang zetten door de korte lijnen met het Zuyderland Medisch Centrum.

Missie
Het uitvoeren van kwalitatieve,effectieve en efficiënte beeldvormende diagnostiek en verslaglegging op indicatie van de verwijzer ter verbetering van de kwaliteit van leven van de patiënt. Mitralis DC richt zich in op aanvragen uit de 1e-lijn, aangevuld met aanvragen uit de 2e-lijn en door derden.

Visie
De indicatie en vraagstelling van de verwijzer staat centraal. Verwijzers, opdrachtgevers en zorgverzekeraars zijn verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en service tegen een concurrerende prijs. Mitralis biedt een diversiteit aan radiologische onderzoeken waarvan beeld en verslag digitaal beschikbaar zijn voor alle partners in de zorgketen.

Met persoonlijke aandacht voor de patiënt en hoge service en kwaliteit onderscheidt Mitralis DC zich ten opzichte van concurrenten.

Werken bij Mitralis Diagnostisch Centrum is werken met mensen.

Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uw mening is dan ook zeer van belang en voor ons een belangrijke graadmeter van onze kwaliteit en service. Maandelijks vragen wij een 100-tal patiënten een uitgebreide enquête in te vullen. Met uw bevindingen willen wij onze service en dienstverlening bewaken en verbeteren. U kunt ook zelf aan de balie een formulier vragen als u ons wilt laten weten wat u van ons vindt. Wij stellen dit zeer op prijs!

  • Bij Mitralis werken professionals
    Ons team bestaat uit gediplomeerde radiodiagnostische laboranten, radiologen en administratief medewerkers. Door middel van trainingen en opleidingen zorgen wij dat onze kennis up to date is.
  • Enkel de nieuwste apparatuur
    Mitralis Diagnostisch Centrum werkt met de nieuwste apparatuur. Voor u als patiënt betekent dit een betere diagnostisering én minder straling.
  • Mitralis staat garant voor kwaliteit en veiligheid
    Kwaliteit en veiligheid zijn speerpunten in onze bedrijfsvoering. Onze patiënt staat hierin centraal. Sinds april 2019 zijn wij dan ook NIAZ geaccrediteerd.
Fijne ontvangst en duidelijke informatie tijdens de echo, vriendelijke medewerksters!

Ria uit Kerkrade

Patiënt
Ik ben zeer tevreden . Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Hoopvol ga ik het volgende traject in!

Peter uit Heerlen

Patiënt

Afspraak maken?

Voor afspraken kunt u telefonisch bij ons terecht op tel: 045 – 8 200 100 (Op werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur)

Vragen?

neem eens een kijkje
bij onze FAQ’s
a